Straus Contractors
Get In Touch: 519.886.8865  |  bstraus@strauscontractors.ca
 
HomeProfileServicesTestimonialsGalleryContact Us

Commercial
 

Before

 

This Chiropractor's office was a plain looking long structure without much character.

 


After

 

After much careful planning the present building was remodeled outside and expanded inside creating an enlarged reception area and waiting room, with separate entranceways with French glass doors adding to the overall appearance. A wooden ramp was added to the outside for easier accessibility.

 

 

 

 


After

 

This office building required additional space so an addition was added to accommodate 2 offices with living quarters above.
Full side view showing addition with closely matching brick.

 

 



This picture shows the side view of the new addition with separate office.

 

 



Rear view of the addition showing the office entrance and accommodations above.

 

 



This reception area includes a separate entrance, which can be utilized as a mudroom, off-set by French Provincial Doors.